Den Haag maakt kennis met Headis

Woensdag 28 februari aan het einde van de dag hebben zo’n 25 medewerkers van Streetsports070 kennis gemaakt met Headis in de prachtige spotaccommodatie van Het Zuiderpark in Den Haag. Na een lange dag met scholingen en vergaderingen konden de medewerkers zich uitleven tijdens de clinic van ruim een uur. Na afloop bleek wel dat iedereen Headis een leuke en laagdrempelige sport vond om op pleinen met een buitentafel aan te bieden. Streetsport070 verzorgt namelijk in de gemeente Den Haag in verschillende wijken bij de Krajicek en Cruijff courts allerlei activiteiten. Dat doen zij overigens ook op andere pleinen door de stad. De ambitie van deze organisatie is om door de hele stad ook toernooien te organiseren.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en hopen dat we snel ook toernooien kunnen aanbieden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.