Grafisch Lyceum Rotterdam gaat door met Headis!

Na de pilot afgelopen periode op het Grafisch Lyceum Rotterdam met Headisnl is afgesproken om in het schooljaar 2018-2019 door te gaan en uit te breiden met het aanbod van Headis! Tijdens de pilot konden studenten ervoor kiezen om Headis te spelen tijdens de (verplichte) sportmodule. Een korte demonstratie in de entreehal van de school leverde in korte tijd meer dan 10 studenten op die zich aanmeldden.

Met een beetje terughoudendheid werd er begonnen aan een reeks van 5 lessen van een uur, maar de laatste les werd bij het toernooi al volop gespeeld met de aangeleerde technieken. Uiteraard ontbrak het niet aan de nodige passie en wilde iedereen de hoofdprijs winnen: een originele Headisbal 🙂

Vanaf het najaar kunnen studenten kiezen voor Headis bij de sportmodule en worden de lessen 8 weken aangeboden in plaats van 5 zoals bij de pilot. De lessenreeks wordt per periode afgesloten met een vet toernooi, wat door ons verzorgd en aangekleed wordt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.